“Tomorrow is another day”
Expoziţie de pictură şi instalaţie/ Galeria de arta Cupola (Piata Unirii) Iasi.

Vernisaj: vineri 11 iunie, 2010, ora 18.00

Prezintă: Prof. univ. dr. Petru Bejan

Artişti: Marinela Botez/ Sabina Borhan/ Eugen Alupopanu/ Adrian Crîşmaru/
Claudiu Ciobanu/ Petru Pădurariu/ Mihai Taraşi

Auzită frecvent în timpul facultăţii, în special la terminarea cursurilor, această expresie a devenit ”motorul” unei expoziţii ce reuneşte un grup de tineri artişti.

“To be continued” a devenit înţelesul de bază al expresiei, după terminarea studiilor, fiind deopotrivă o practică dar şi o formă de (re)întâlnire, motiv de a propune eventuale activităţi artistice. Continuitatea devine astfel conceptul dominant, fie că se referă la posibilele eşecuri sau reuşite ale trecutului sau prezentului şi o probabilă reglare ”auto-liniştitoare” a viitorului prin prisma zilei de mâine, amintind de trecerea timpului.

Printr-un joc al sensului,“Tomorrow is another day” se transformă dintr-o expresie familiară, într-un citat investit cu puterea de a reprezenta experienţe artistice, menite să acţioneze în fiecare posibil interlocutor.

Expoziţia de faţă reuneşte şapte artişti diferiţi ce şi-au asumat, în cazul de faţă, pictura şi instalaţia ca mod de expresie, fiind aparent diferiţi prin abordarea aleasă, însă uniţi prin modurile de ”rezolvare” a problemelor plastice, propunând o serioasă radiografie atât autobiografică, cât şi a mediului înconjurător.

Expozitia va fi deschisa in perioada 11iunie-20iunie 2010

Mai multe detalii aici:
http://tomorrow-anotherday.blogspot.com/